Welke smaken zijn mogelijk?
- Botercrème : vanille, chocolade, mokka, swiss meringue, Oreo, speculaas,...
- Swiss meringue botercreme (met rood fruit of citroencreme
- Slagroom, crème patissier, crème diplomat (met vers of rood fruit)
- Chocomousse (met rood fruit)
Hoe wordt een themataart afgewerkt?
Elke themataart wordt standaard 3-laags gevuld met 1 smaak naar keuze en afgestreken met 1 smaak naar keuze.
Er kan worden gekozen voor een afwerking zonder of met suikerfondant en wordt de taart gedecoreerd naar het gevraagde thema.
Wat is de prijs van een themataart?
Onze prijzen van de themataarten beginnen vanaf 6,75€/pp.
Omdat elk ontwerp anders is kan je een gepaste offerte vragen via het contactformulier.
Hoelang tevoren kan ik best bestellen?
Voor themataarten graag minimum 4 weken op voorhand. Dit geeft ons de nodige tijd (bij sommige ontwerpen) om alle materialen aanwezig te hebben.
Voor ons klassiek assortiment kan dit tot 3 dagen voor de afhaaldatum.
Bij grotere aantallen, dessertenbuffet en/of bediening graag 2 maanden voor datum.
Wat is het verschil tussen een biscuit en themataart?
Onze biscuits,vanuit het klassieke gebak, worden 1-laags gevuld. Hierop kan een eetbare print (foto of andere afbeelding) worden geplaatst.
Onze themataarten worden steeds 3-laags gevuld. Een themataart kan al dan niet worden afgewerkt met suikerfondant of marsepein en wordt verder aangekleed met eetbare prints, suikerfondant of 3-D figuren in thema.